Bezmetalna keramika

U samom vrhu savremene stomatologije nalazi se bezmetalna keramika bez koje bi postignuća estetske stomatologije bila potpuno nezamisliva.
Kako je poslednja reč njene moderne tehnologije, našim pacijentima pružajući uslugu bezmetalne keramike, garantujemo vrhunske estetsko-funkcionalne efekte. Visokoprofesinalne usluge i vrhunski kvalitet koji nudimo svojim pacijentima su karakteristike zbog kojih smo zadobili njihovo poverenje.
Posmatrajući iz ugla estetike, bezmetalnom keramikom postiže se znatno više, zapravo, sve ono što metalokeramikom do skoro nije bilo moguće.
Bezmetalna zubna krunica se sastoji od osnovne kapice koja se izradjuje od cirkonijuma i oblaže slojem keramike najvišeg kvaliteta.
Poverenje pacijanata zadobila je brojnim prednostima u odnosu na dosadašnju metalokeramiku: kompjuterska izrada obezbeđuje izuzetnu preciznost, brušenje zuba ispod desni je znatno manje čime se čuvaju desni, a prilikom povlačenja desni vremenom, ne vidi se rub metala sive boje što u estetskom smislu znači da navlake mogu duže da traju.
Apsolutno su prirodne u smislu boje, svetlosne propustljivosti i oblika, izuzetne čvrstine,a znatno olakšavaju čišćenje zuba i okolnog tkiva.
Bezmetalna keramika nema nikakvih kontraindikacija.