+ (381) 23 545 255, +(381) 65 545 255 5

O nama

Zašto specijalistička stomatološka ordinacija „Dr Subu“?

Specijalistička stomatološka ordinacija “Dr Subu”  savremeno je opremljena, ima visokospecijalizovani stomatološki kadar i pruža širok spektar zdravstvenih usluga najvišeg medicinskog nivoa, specijalizovana pogotovo za usađivanje zuba – implante kao i paradontalno – oralno hirurške zahvate.

Predlažemo samo ona rešenja koja će dugotrajno i u potpunosti rešiti Vaše postojeće stomatološke probleme.

Sve preglede u našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji obavljaju iskusni stomatolozi specijalisti, pregledi su besplatni, poverljivi i nemaju obavezujući karakter.

Pored razgovora koje obavimo sa pacijentom, uvek se trudimo da ga i dodatno informišemo putem slajdova na kompjuterskom ekranu (na prikaznom modelu zuba) ili davanjem raznih brošura / tekstova na tu temu (naš fokus delovanja uvek je usmeren ka željama pacijenata).

Ne zapošljavamo prodavce medicinskih usluga koji će Vas po svaku cenu ubeđivati da uradite određenu intervenciju, već stručnjake koji će u razgovoru sa Vama utvrditi medicinsku osnovu Vašeg problema.

Dezinfekcija prostorija, sterilizacija opreme i kontrola rada su nam maksimalno u fokusu, jer želimo da budemo potpuno sigurni da ne postoji nikakva opasnost koja bi mogla da ugrozi zdravlje naših korisnika i rezultate našeg rada.

Videti našeg zadovoljnog pacijenta i čuti njegove pozitivne komentare najlepši su komplimenti za našu ordinaciju.

Stava smo da je jedino ovakav pristup radu put koji će nas održati na samom vrhu.

34

godina iskustva u oralno implantološkim zahvatima

1200

uspešno ugrađenih implantata

34

godina iskustva u paradontalnim i oralno hirurškim zahvatima

Ordinacija postoji od 11.V 1992. godine. Osnivač je Prim. dr Roman Subu, koji je svojim znanjem, nešto više od 50 godina rada i iskustva kao renomirani stomatog u Zrenjaninu a i šire, postavio osnove garancije kvaliteta usluga koje se u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji “Dr Subu” pružaju.