+ (381) 23 545 255, +(381) 65 545 255 5

Opšta stomatologija

Briga o zdravlju zuba prva je stavka kada razmišljamo o sveukupnom zdravlju našeg organizma. Ona počinje još od najranijeg doba i nastavlja se tokom celog života.

Na tom putu brige o sopstvenom zdravlju tu smo da vas usmerimo i zajedno postignemo uvek lep osmeh, danas imperativ svih.

Vrlo nam je važno rano otkrivanje karijesa, te uvek ističemo važnost pravilne nege zuba i usne duplje kao i redovne posete našoj ordinaciji.

usluge_02

Oralna medicina

Oralna medicina je oblast stomatologije koja se bavi dijagnostikom i lečenjem oboljenja desni, sluzokože usta, jezika i usana.

Otklanjanje kamenca savremenim metodama, održavanje zdravlja i lečenje oboljenja desni kao i promena na sluzokoži usne duplje zahtevaju iskustvo, znanje i posvećenost a kao nagradu pacijentu nude ugodan život.

Oralna hirurgija

U slučajevima kada se izlečenje ne može postići na konzervativan način, nastupa oralna hirurgija, savršeno precizna grana stomatologije.

Naše usluge obuhvataju: vađenje umnjaka i ostalih zuba gde je neophodna ekstrakcija, hirurško vađenje, uklanjanje cisti, resekcija korena zuba, sinus lift itd.

Pre svake hirurške intervencije koja se obavlja u našoj ordinaciji, vrši se detaljnan uvid u snimke zuba, prolazi se sa pacijentom intervencija po koracima, vrši se analgosedacija kako bi intervencija protekla bezbolno i pacijentu se nakon završene intervencije daju detaljna uputstva kako da postupa na dalje.

Implantologija

Implantologija je grana stomatologije koja je poslednjih godina značajno napredovala.

Zubni implanti su danas postali dostupni svima, savršeno su rešenje kada u vilici nedostaje jedan ili više zuba a omogućavaju očuvanje njenog izgleda i lepote.

Estetska stomatologija

Lep osmeh, zdravi zubi i desni predstavljaju ukras lica.

Beljenje zuba, postavljanje ukrasa na zube, keramičkih i kompozitnih faseta deo su usluga koje nudimo.